Een beetje van dit en een beetje van dat, zo is de Voorjaarsfun cursus het best te omschrijven. Een leuke afwisselende cursus voor hond en baas waarbij we de leukste elementen van bepaalde hondensporten de revue laten passeren. Denk hierbij aan Behendigheid,Treibball, Hoopers en Flygility. Maar ook leren we allerlei dingen aan die je onderweg met de hond kunt doen, zoals pootje hoog, om een boom lopen of ergens opspringen.  En natuurlijk leuke trukjes die gemakkelijk aan te leren zijn.
Ook hersenwerk staat op het programma want tijdens de soms natte voorjaarsmaanden wil je je hond ook binnenshuis vermaken.
Het klinkt als heel veel en dat is het ook...maar we snuffelen overal een beetje aan en voor deze cursus hoef je thuis niet te trainen. Mag natuurlijk wel. 
Kortom, na deze cursus heb je genoeg bagage om het voor de hond leuker te maken tijdens de dagelijkse wandelingen maar ook binnenshuis en brengen we je misschien op een idee welke richting jij en je hond eventueel op willen in de hondensport. Maar het allerbelangrijkste is de band tussen jou en je hond. Deze zal zeker verbeteren!  
We trainen buiten maar als het heel koud is of het regent gaan we lekker binnen trainen in onze verwarmde trainingsruimte.