In deze intensieve cursus komt u 3 x per week bij ons. Dit heeft als voordeel dat het geleerde niet weg kan zakken en de hond in een 'leermodus' komt. dit levert een optimaal en snel resultaat waarbij u gebruik maakt van de gevoelige leerperiodes van uw pup. Maar ook voor oudere honden met wellicht (ongewenst) gewoontegedrag is het belangrijk om intensief te trainen om het (ongewenste) gewoontegedrag te kunnen doorbreken.
Begeleiding op maat.
De lesopbouw wordt aangepast aan het individuele karakter en de gevoeligheid van uw hond. Geen hond is immers hetzelfde.
Doel van de cursus
Het doel van de cursus is u inzicht in - en een goed begrip van uw hond te geven en de hond te leren zijn aandacht volledig op u te richten, waardoor een prima relatie tussen baas en hond wordt bereikt. Daardoor wordt probleemgedrag voorkomen en/of opgelost.
Voor welke hond
Voor iedere gezonde hond vanaf drie maanden (dus ook de oudere hond!), die volgens voorschrift gevaccineerd is (Bij aanvang van de cursus dient de hond minimaal 3 entingen gehad te hebben (waaronder de 'cocktail'). Daarnaast is de kennelhoest neusenting gewenst.
Wanneer
3 x per week op maandag, woensdag en vrijdag. Er is een cursus om 09.30 uur in de ochtend. En in de avond om 20.00 uur of 20.30 uur.
Lesopbouw
De training bestaat uit 10 lessen, welke worden voorafgegaan door een introductieles. Elke les bestaat uit 1 uur theorie en een half uur praktijk. In het uur theorie vertellen wij u alles over het gedrag van honden, we leren u lichaamstaal herkennen, problemen worden opgelost (voor zover mogelijk...) en u krijgt alles uitgelegd over de clicker. Bij de basiscursus hoort ook ons eigen, unieke boek 'Een click met je hond' een 260 pagina's tellend boek welke dient als ondersteuning tijdens de cursus en als naslagwerk na afloop. 
In het half uur praktijk leert uw hond de elementaire gehoorzaamheid; aandacht voor de baas (dus niet trekken), zit, zit en wacht, af, af en blijf, hierkomen en volgen. Overigens is een half uur intensief trainen met uw hond meer dan voldoende. 10 lessen binnen 4 weken.
Wil je inschrijven voor de Basiscursus....click hier