WORKSHOP INSTAGRAM MET JE HOND

Staat je hond altijd onscherp of voor de helft op jouw foto’s? Wil je weten hoe dat beter kan? En ben je benieuwd hoe dat nou met bewerken zit? Wil jij graag met je hond de blits maken op Insta of Facebook? 

Schrijf je dan nu in! 

In een paar uur tijd leert Anita Neve je de basisbeginselen van wat je moet weten als je betere foto’s met je mobiele telefoon (smartphone) wil maken. We behandelen zaken als belichting, compositie en apps voor je telefoon. Bovendien gaan we in op zaken als handling, hulpmiddelen en props. En je gaat vooral lekker zelf aan de slag.

Niveau:

Beginner (de hond moet de elementaire gehoorzaamheid beheersen.)

Inclusief:

Super informatieve en gezellige workshop

Te volgen mét je hond

Uitgekiend lesprogramma

Theorie èn praktijk

Exclusieve toegang tot besloten facebookgroep voor het uitwisselen van foto's en tips

 

Wanneer:

Dinsdag 8 december 19.00 - 21.30 uur (handling van de hond)

Dinsdag 15 december 19.00 - 21.30 uur (Anita Neve & foto's maken)

Het is aan te raden om deze cursus met twee personen te doen. Dit i.v.m. de handling van de hond (1 fotografeert, 1 zet de hond neer). Wanneer je niet met twee personen deel kunt nemen zijn er altijd wel instructeurs die je willen helpen. Geef wel even aan in het inschrijfformulier (bij opmerkingen) of je alleen komt of met z'n tweeën.

Kosten:

€ 95,00

 

Inschrijven voor de workshop Instagram met je hond

 

INFORMATIE OVER DE HONDENFOTOGRAAF
In haar werk als hondenfotograaf wil Anita Neve mensen prikkelen na te denken over de rol van het dier in onze huidige maatschappij. Ze velt geen direct oordeel maar wil uitdagen, bewustwording creëren. Vragen oproepen. Daarbij let ze erg op de ruimte die anderen nodig hebben. Om zich op hun gemak te voelen, om zichzelf te zijn. Anita merk dat zowel mensen als honden dat vaak prettig vinden.  Wat haar betreft zijn honden autonome wezen, met hun eigen wensen en voorkeuren, waar we net zo veel rekening mee dienen te houden als we dat bij mensen doen.
Zelf krijgt Anita graag ook die ruimte. Zodat van daaruit het wederzijds begrip en respect kan ontstaan om tot inhoudsvolle beelden te komen. Haar achtergrond als kynologisch gedragstherapeut helpt daarbij veel. Anita was ruim 12 jaar als instructeur en als examinator verbonden aan Martin Gaus Hondenscholen.
 
Haar opleiding tot beroepsfotograaf volgende ze aan de University of Applied Photography in Amsterdam. Sinds 2014 is ze fulltime fotograaf en maakt ze hondenportretten, mensenportretten en productfoto’s. Ook in haar eigen studio in Almere geeft ze workshops. Ze werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven en voor diverse magazines en dagbladen.